Irány a strand!

Jó időben az egyik legjobb program gyermekünkkel, ha strandra vagy vízpartra megyünk. Imádnak pancsolni, jobban elviselhető a hőség is, este pedig senkit nem kell elringat, bizony, ágyba dőlnek a csemeték és alszanak reggelig.

Strandra, vízpartra viszont felkészülten lehet csak menni, ehhez kínálunk praktikus termékeket áruházunkból, melyek kényelmesebbé teszik a szabad levegőn töltött időt.

  • Nyári sapkák. Több verzió létezik, ami a nyári sapkákat illeti, mégis a leghasznosabb és kedveltebb kisebb gyermekek esetén, az a szafari sapka. Kialakításának megfelelően sildes rész védi a kicsi szemét, míg a nyakra ráboruló vékony szellős anyag a nyakat és vállat óvja a nap káros sugaraitól. Természetesen egy alapos naptejezés elengedhetetlen, de már ezzel is sokat teszünk a védelemért.

https://vaganza.hu/termekkategoria/nyari-sapkak/

  • Fürdőlepedő. Fürdőlepedőink közül kiemelten ajánljuk a vékonyabb verziót. Könnyen hajtható, kisebb helyen is elfér, vízfelszívó képessége kiváló, mellette viszont gyorsan szárad a napon. Aki viszont egy örökmozgó csemete társaságát élvezi, kifejezetten praktikus a most bemutatott poncsó, melyet kar alatti patentokkal rögzíthetünk, kapucni védi gyermekünk fejét, belső frottír anyagnak köszönhetően a száraz bőr garantált.

https://vaganza.hu/termekkategoria/babafurdetes/furdolepedo-vekony-110-x-110-cm/

https://vaganza.hu/termekkategoria/poncso/

  • Univerzális babatakaró. Egy egész délelőttös fürdőzés után, megtöltve a pocakot, nincs az a gyermek, aki nem fáradna el és aludna egy kicsit az árnyékban elheveredve. Ehhez remek megoldás lehet az univerzális takaró, mely kiterítve egyszerű pokrócként is szolgálhat, viszont ha az alvó gyermekünket szeretnénk betakarni, akár ebből egyszerű, vékony zsák is varázsolható (zipzár és patent segítségével).

https://vaganza.hu/termek/wellsoft-univerzalis-babatakaro-bari/

  • Pelenkázás. Strandon sem állhat meg az élet, bizony a pelenka fontos része a strandtáskának. Ehhez a folyamathoz remek szolgálatot tehet a hordozható pelenkázólapunk, mely vízhatlan, összehajtva kis helyet foglal, kellemes és lágy tapintású.

https://vaganza.hu/termekkategoria/pelenka-kifogo/pelenkazo-lap/